Cautare

552 de rezultate pentru "sarut and 88" (3.59 secunde)
Omul de afaceri galatean mai detine 51% din actiunile companiei Chorus Marketing and Distribution, iar Angelica Rapotan detine 80% din actiunile firmei de comert Legato.
Situatia de moment ramane fara rezolvare De aceeasi parere cu presedintele a fost si Eugen Manescu, directorul Administratiei Nationale a Drumurilor (AND), districtul Valcea.
Piata turistica din Romania va inregistra, in intervalul 2007-2016, o rata anuala de crestere de 7,9%, ocupand locul patru intr-un top mondial realizat de World Travel and Tourism Council (WTTC), dupa Muntenegru, China si India, anunta Reuters.
Luand in considerare aceste aspecte, cea mai apreciata masina a anului 2006, conform Road and Travel Magazine, a fost considerata Dodge Charger, deoarece indeplineste functiile perfecte ale masinii ideale.
Luand in considerare aceste aspecte, cea mai apreciata masina a anului 2006, conform Road and Travel Magazine, a fost considerata Dodge Charger, deoarece indeplineste functiile perfecte ale masinii ideale.
Gama de servicii a companiei s-a extins cu servicii leasing imobiliar (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru persoane juridice, precum si cu servicii de leasing de software si finantari in leasing pentru autovehicule de show-room si drive-test.
"Empretec" este un program coordonat de UNCTAD (United Nations Conference on Trade and Development) ce a demarat in SUA si se defasoara in peste 30 de tari (Romania e prima tara din Europa in care se implementeaza acest program).
Potrivit Mediafax, care citeaza surse guvernamentale, Ministerul Finantelor Publice (MFP) va semna astazi cu Raiffeisen Zentralbank Oesterreich (RZB) si Calyon Corporate and Investment Bank acordul de imprumut de 100 de milioane de euro destinat platilor pentru constructia autostrazii.
In schimb, CinemaNow va avea preturi intre 9,95 si 19,95 dolari, printre titlurile comercializate numarandu-se "Fun with Dick and Jane" si "Saw II".
Trebuie spus ca pretul aurului a avut un avans de peste 40% in ultimele 12 luni, in comparatie cu cresterea de 11% a indicelui Standard and Poor's 500.
Ministrul Codrut Seres a lasat sa se inteleaga ca General Motors Auto and Tehnology (GMDAT), cea care a preluat DAEWOO MOTOR CO.
Mecanicul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, era angajat al companiei "Jebsen and Co", singurul distribuitor de Porsche din Hong Kong.
Numarul turistilor vest-europeni care au ales sa-si petreaca vacanta in orasul turcesc Antalia este in declin, dar in locul acestora tot mai multi est-europeni si-au facut aparitia, cel putin in primele sase luni ale acestui an, potrivit datelor Antalya's Cultural and Tourism Directorate.
Un reprezentant al actionariatului aprecia ca vanzarea Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering va fi una dintre cele mai importante tranzactii din Coreea de Sud si ca nicio companie locala n-ar putea prelua constructorul naval, la momentul actual.
Deocamdata deschiderea unui nou Metro in Craiova nu e in planul nostru", a declarat Delia Nica, head of Corporate Communication Romania and Moldova.
Ulterior, Comisia interna privind permisele de munca din cadrul ETC (Employment and Training Corporation) va evalua cererea in conditiile pietei muncii malteze pentru a hotari daca se acorda sau nu.
Ulterior, Comisia interna privind permisele de munca din cadrul ETC (Employment and Training Corporation) va evalua cererea in conditiile pietei muncii malteze pentru a hotari daca se acorda sau nu.
Peste 150 de firme si 3.000 de specialisti participa la editia de anul acesta a expozitiei de IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair (CERF).
Pentru a primi banii, fermi-erii trebuie sa respecte conditiile de bune practici agricole si de mediu (Good Agricultural and Enviro-nment Conditions - un set de 11 reguli minimale de intretinere), dar si sa detina un teren de minimum un hectar, impartit in parcele de cel putin 0,3 hectare.
Alexandru Cristian, SOHO and SME Proposition Manager Orange România, a vorbit despre ultima generatie de solutii de telecomunicatii aplicate sectorului de afaceri si construite exact pe necesitatile companiilor mici si mijlocii.
google-analytics.com